Aino Healthin palvelut ja ratkaisut, joilla onnistut työkykyjohtamisessa – Aino Health

Haluamme rakentaa maailmaa, missä organisaatiot ja ihmiset ovat terveempiä!

Aino Health tarjoaa uudenlaisen tavan tehdä työkykyjohtamista – meillä toiminnan keskiössä on laadukkaan yhteistyökumppaniverkoston rakentaminen, toimivat järjestelmät datan analyysiin ja pitkäjänteinen työ. Autamme organisaatioita menestymään tarjoamalla verkoston, asiantuntijuuden ja välineet henkilöstön työkyvyn parantamiseen. Terveempi henkilöstö ja terveempi orgnanisaatio vaikuttavat lopulta positiivisesti tuottavuuteen.

Terveempi henkilöstö + vähemmän sairauspoissaoloja = tuottavuuden kasvu

Tämä on salainen menestysreseptimme, jota olemme toteuttaneet yhdessä jo yli 150 organisaation kanssa. Kokemusta on kertynyt, ja tämän kokemukseen tuomaan osaamiseen nojaamme Ainolla.

Aino Health - Health Manager

Ainon ratkaisut ja palvelut 

Ainon ratkaisut ja palvelut auttavat yrityksiä menestymään työkykyjohtamisessa. Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja organisaatiosta riippuen, jotka voivat sisältää sähköisiä työvälineitä, konsultointia, kartoitusta tai wellbeing-palveluita.

Tarkoituksenamme on tarjota koko paketti yhdeltä luukulta: meiltä on mahdollista saada nykytilakartoitus, jatkotoimenpiteet, järjestelmät, tavoitekartoitus sekä asiantuntijoidemme osaaminen. Laajan kumppanuusverkostomme avulla voimme tarjota juuri sinun organisaatiolle sopivaa ratkaisua. Nojaamme vahvasti asiantuntijuuteen ja taustalla meillä on vahva ammattitaito – asiantuntijamme koostuvat terveysalan ja yritystoiminnan ammattilaisista. 

Olemme työterveyshuollosta riippumaton toimija ja voimme näin keskittyä työhyvinvoinnin koko ketjuun, ennakoivasta työterveydestä eläkeriskin hallitsemiseen ja kaikkeen siltä väliltä.

Tässä muutama esimerkki ratkaisuistamme:

Aino Health - HealthManager

Aino HealthManager on työkyvyn johtamisen järjestelmä, joka toimii pilvipalveluna. HealthManagerin avulla organisaatiot voivat kerätä ja analysoida tarvittavaa tietoa sekä koostaa raportteja päätöksenteon tueksi. Järjestelmä perustuu sairauspoissaolojen hallintaan ja seurantaan, reaaliaikaiseen raportointiin ja työterveyshuollon kumppaniverkoston hallintaan.

HealthManagerin avulla työkykyjohtamisen prosesseja voidaan hallita ja kehityssuunnat selkeytyvät.

Aino HealthDesk on puhelinpalvelu, jolla työnantaja voi nopeuttaa työntekijöiden työhönpaluuta. Tämä on mahdollista tehokkaan hoitoneuvonnan ja hoitoonohjauksen kautta. Health Desk –palvelulla varmistetaan omailmoituskäytännön toimivuus sekä nopea hoitoonohjaus omalle työterveyshoitajalle tai -lääkärille. 

Aino Konsultointi auttaa yrityksiä hahmottamaan tämänhetkistä tilannetta sekä pääsemään haastavien vaiheiden yli – olemme mukana työkykyjohtamisen projekteissa sekä autamme vahvalla ammattitaidolla työkykyjohtamisen prosessien läpivientiä.

Miten me voimme auttaa juuri sinua toteuttamaan työkykyjohtamista?

Meidän ratkaisumme ja palvelumme perustuvat yli 20 vuoden kokemukseen ja kerättyyn dataan. Räätälöimme jokaiselle organisaatiolle heidän tarpeita ja tavoitteita vastaavan ratkaisun.

Yksinkertaista pakettiratkaisua työkykyjohtamiseen ei ole olemassa. Kaikki lähtee organisaation tahtotilasta: missä haluatte olla 2-3 vuoden päästä? Entä 5 vuoden päästä? Teemme yhdessä asiakkaidemme kanssa pitkäjänteistä työtä näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.

 


 

Varaa aika tapaamiselle!

Kartoitetaan yhdessä teidän organisaationne tilanne ja tarpeet työkykyjohtamiselle! Tapaaminen on sinulle tietysti ilmainen!

PitkanenVaraa aika tapaamiselle!


 

Lue lisää:

Terveysvalmennus tuo jaksamista ja hyvää kuntoa – Teijan tarina

Miten työkykyjohtaminen voi auttaa organisaatioita menestymään?

Most recent